Ιταλικό μέσο επικαλείται διαφορά στο οικονομικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Νάπολι για Μανωλά


Διαφορά στο οικονομικό, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Νάπολι, επικαλείται ιταλικό μέσο ενημέρωσης, σχετικά με την επιστροφή του Κώστα Μανωλά στους «ερυθρόλευκους».

Όπως γράφει η εφημερίδα «Corriere del Mezzogiorno» στο σημερινό της φύλο, ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός πιέζει τη διοίκηση της ομάδας του, προκειμένου να προχωρήσει άμεσα η μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους», αλλά, με βάση πάντα το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, η πρόταση που έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός δεν ικανοποιεί απόλυτα τους «παρτενοπέι».

Πιο χαρακτηριστικά: «Οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό συνεχίζονται. Υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στις δύο πλευρές, με την ελληνική ομάδα να προσπαθεί να πείσει τη Νάπολι.

Θα χρειαστούν τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ για να αφήσουν τον Μανωλά να αποχωρήσει. Από την πλευρά του ο Μανωλάς θέλει να επιστρέψει στο σπίτι του και πιέζει για τη μεταγραφή. Έως τώρα οι προτάσεις δεν έχουν ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της διοίκησης της Νάπολι.»

Από την πλευρά της η «Il Matino» αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός προσφέρει 10 εκατ. ευρώ, ενώ η Νάπολι αξιώνει τα διπλάσια. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα προσθέτει ότι οι Πειραιώτες τα έχουν βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή για συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας και ετήσιες απολαβές ύψους 1.8 εκατ. ευρώ.
 

Supply hyperlink

Περί blogadmin 52 Άρθρα
Με λένε Νανά Μαρκαντωνάκη και ειμαι δημοσιογράφος και εκδότης στο masterd.gr. Ασχολούμαι με τη δημοσιογραφία τα τελευταία χρόνια και έχω και πτυχία στην Διοίκηση Επιχειρήσεων

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*