10 λόγοι για να βάλεις θήκη κινητού στο κινητό σου

θήκη κινητού

10 λόγοι για να βάλεις θήκη κινητού στο κινητό σου

Το τηλέφωνό σας κοστίζει μια περιουσία και το παίρνετε παντού. Μόνο ένας παράφρων τολμηρός δεν θα το έβαζε θήκη κινητού!

Μόνο οι τρελοί δεν βάζουν θήκες κινητών σε smartphone. Για παράδειγμα, άτομα που συμμετέχουν σε ακραία challenge τηλεφώνου (πραγματικό πράγμα που δεν επινοήσαμε), άτομα που βγάζουν ακραίες selfies που αψηφούν τον θάνατο (και περιστασιακά προκαλούν θάνατο) ή άτομα με επίπεδο χρημάτων Kardashian.

Οι υπόλοιποι από εμάς τους φτωχούς που αποστρέφονται τον κίνδυνο γνωρίζουμε ότι μια νέα θήκη κοστίζει πιθανόν 10 ευρώ, ενώ ένα νέο smartphone κοστίζει 650 ευρώ, για να μην αναφέρουμε την ευκαιρία και το κόστος ψυχικής υγείας να μείνεις χωρίς smartphone για μια ή δύο ολόκληρες μέρες!

Το να τοποθετήσετε μια θήκη κινητού στο smartphone σας είναι λογικό. Να γιατί δεν θα πρέπει να αγνοήσετε τις συμβουλές για θήκες κινητών της περασμένης εβδομάδας και να προφυλάσσεται το τηλέφωνό σας σε αδιάβροχη θήκη κινητού από πτώση, σκόνη, νερό, κλοπή και βλακεία.

Είναι πολύ λεπτά και πολύ ελαφριά

Τα τηλέφωνα αυτές τις μέρες είναι τόσο λεπτά και τόσο ελαφριά που δεν είναι πολύ ανθεκτικά. Σίγουρα τίποτα δεν μοιάζει με το άφθαρτο Nokia 3310, ούτως ή άλλως. Μια θήκη προσθέτει τον απαραίτητο επιπλέον όγκο ώστε το τηλέφωνό σας να μην σπάει ή λυγίζει.

Δεν αγοράσατε ασφάλεια κινητού

Πληρώσατε επιπλέον 10 ευρώ/μήνα, συν 50 ευρώ έκπτωση, για ηρεμία σε περίπτωση που πέσει ή χάσετε το τηλέφωνό σας; Δεν είσαι κορόιδο! Αντί να αγοράζετε ασφάλεια κινητού, προτιμάτε να φροντίζετε τα υπάρχοντά σας.

Λοιπόν, μέρος της «φροντίδας των υπαρχόντων σας» περιλαμβάνει την τοποθέτηση μιας θήκης στο τηλέφωνό σας. Η θήκη είναι η ασφάλεια του τηλεφώνου σας.

Οι γρατσουνιές είναι χάλια

Τα τηλέφωνα δεν είναι εξαιρετικά εύθραυστα κομμάτια γυαλιού – τα περισσότερα από αυτά είναι κατασκευασμένα από σκληρό μέταλλο ή πλαστικό και το γυαλί που χρησιμοποιούν είναι ειδικό εξαιρετικά ανθεκτικό γυαλί Gorilla και παρόμοια.

Αλλά ακόμα κι αν δεν ρίξετε ποτέ το τηλέφωνό σας ή το πατήσετε, πιθανότατα περνάει πολύ χρόνο στην τσέπη ή στην τσάντα σας όπου θα γρατσουνιστεί η οθόνη κάποια στιγμή, εκτός αν έχετε θήκη κινητού.

Οι θήκες κινητών προστατεύουν όλα τα τηλέφωνά σας

Οι θήκες δεν προστατεύουν το μεγαλύτερο, πιο εύθραυστο μέρος του τηλεφώνου σας: την οθόνη. Αν σας πέσει το τηλέφωνό σας με θήκη, η οθόνη μπορεί να εξακολουθεί να έχει πρόβλημα. Εδώ χρειάζεστε tempered glass.

Αλλά οι θήκες προστατεύουν το υπόλοιπο του τηλεφώνου σας, όπως τα ευαίσθητα ηλεκτρονικά μέρη στο εσωτερικό. Τελικά το τηλέφωνό σας είναι ένα κομμάτι τεχνολογίας.

Είναι ακριβό

Σίγουρα, οι θήκες υψηλής ποιότητας μπορεί να είναι αρκετά ακριβές. Αλλά τα 50 ευρώ είναι πολύ λιγότερα από 650 ευρώ, που είναι το κόστος ενός νέου κινητού.

Χρειάζεσαι την τριβή

Το πρόβλημα με τα κομψά, σέξι smartphones; Είναι σούπερ ολισθηροί! Μια σφιχτή, λαστιχένια θήκη κινητού θα μπορούσε να σημαίνει τη διαφορά ανάμεσα στο να κρατάτε ή να ρίχνετε την πολύτιμη συσκευή σας.

Είναι παλιότερο μοντέλο

Ίσως πιστεύετε ότι δεν έχει νόημα να τοποθετήσετε μια προστατευτική θήκη κινητού στο παλαιότερο τηλέφωνό σας, καθώς δεν σας ενδιαφέρει πραγματικά αν σπάσει. Αλλά μια θήκη δεν προστατεύει απλώς: Κρύβει το γεγονός ότι εξακολουθείτε να ταλαντεύετε το παλιό μοντέλο κινητού σας.

Παίρνεις το κινητό σου παντού

Κυριολεκτικά παντού. Ακόμη και μέρη που πιθανώς δεν θα έπρεπε, όπως το μπάνιο ή στη θάλασσα. Ακόμα κι αν δεν είστε εκ φύσεως αδέξιος άνθρωπος, είναι πολύ απίθανο ένα gadget που περνάει 24 ώρες την ημέρα μαζί σας να μην πέσει ποτέ κατά λάθος από το τραπέζι.

Ορισμένες θήκες είναι κάτι περισσότερο από απλά προστατευτικά καλύμματα

Οι θήκες κινητών κάνουν περισσότερα από το να προστατεύουν! Υπάρχουν πολλές πολυλειτουργικές θήκες εκεί έξω που λειτουργούν ως πορτοφόλια, power bank, ανοιχτήρια μπουκαλιών και τέιζερ. Ναι, τέιζερ.

Μια θήκη κινητού κάνει το τηλέφωνό σας μοναδικό

Έχετε το πιο πρόσφατο μοντέλο; Μάντεψε. Το ίδιο και όλοι οι άλλοι. Η τοποθέτηση θήκης στο τηλέφωνό σας δεν θα αναδείξει απλώς την προσωπικότητά σας, θα σας βοηθήσει επίσης να αναγνωρίσετε τη συσκευή σας.

Δείτε περισσότερα για θήκες κινητών:

Περί blogadmin 54 Άρθρα
Με λένε Νανά Μαρκαντωνάκη και ειμαι δημοσιογράφος και εκδότης στο masterd.gr. Ασχολούμαι με τη δημοσιογραφία τα τελευταία χρόνια και έχω και πτυχία στην Διοίκηση Επιχειρήσεων

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*